Uw externe- vertrouwenspersoon en adviseur op het gebied van PSA- risico’s en beheersing.

Over ons

Even voorstellen, mijn naam is Lara Wagenaar-Verwaal. Ik ben gecertificeerd en geregistreerd vertrouwenspersoon voor met name het MKB. Met eveneens gecertificeerde vertrouwenspersonen als achterban, ben ik in staat om 24/7 toegang te bieden tot een vertrouwenspersoon voor u en uw medewerkers.

Ik ben er van overtuigd dat veel leed (en geld) bespaart kan blijven, wanneer medewerkers en cliënten irritaties/ misstanden/ ontevredenheid veilig en tijdig kunnen aanpakken en oplossen. Het bieden van een veilige manier om hier over te kunnen praten, en zelfstandig vervolgstappen te kunnen bepalen, zorgen ervoor dat er geen “zwerende wonden” ontstaan die niet meer te helen zijn.

“Waar vertroebeling is opgetreden, biedt Helderheid uitkomst.”

Lara

Ervaring

In mijn tien jaar ervaring als leidinggevende/manager heb ik gemerkt dat een prettige werksfeer en een gevoel van veiligheid onder medewerkers essentieel is voor de resultaten van een bedrijf. Het heeft met name een positieve invloed op de productiviteit en het kortdurend verzuim.

Door medewerkers en cliënten een vertrouwenspersoon te bieden, waar zij een onafhankelijk luisterend oor vinden om over problemen op de werkvloer te  kunnen praten, voorkom je dat irritaties en onbegrip onderling kunnen uitmonden in een onprettige sfeer en bedrijfscultuur.

 Mijn achtergrond als maatschappelijk werkster heeft mij in het leidinggeven altijd ontzettend geholpen. Duidelijkheid en structuur aanbrengen in de (soms) wir war van zorgen, problemen en vragen, geeft mij energie. Mijn ervaring in de sectoren logistiek/ productie, non- profit en overheid maken dat ik mij goed kan inleven binnen verschillende soorten organisaties.

“Door 1- op 1 in gesprek te zijn met mensen om hen te begeleiden naar de richting die bij de oplossing past, het liefst in een setting die een medewerker prettig vindt, in combinatie met het geven van voorlichting aan medewerkers, zorg ik voor het behouden van een open en veilige werkomgeving binnen uw bedrijf.”